Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przystosowałem stronę pod telefon. Piszcie, co o tym myślicie, jeśli znajdziecie jakiś błąd, możecie go tutaj zgłosić.
"Są dwie drogi tworzenia oprogramowania. Jedną jest tworzenie tak prostego kodu, że, w sposób oczywisty, nie ma w nim żadnych braków. Drugą jest tworzenie tak skomplikowanego kodu, że nie ma w nim żadnych oczywistych braków." - C.A.R. Hoare
Mi ładuje się widok komputerowy nie mobilny, ale nie ma żadnego problemu i nie wywala.
P.S. O! A jednak żyjesz
To problem z viewport'em, pracuję nad tym, niestety, ale forum jest ograniczone pod względem własnego css/js.
"Są dwie drogi tworzenia oprogramowania. Jedną jest tworzenie tak prostego kodu, że, w sposób oczywisty, nie ma w nim żadnych braków. Drugą jest tworzenie tak skomplikowanego kodu, że nie ma w nim żadnych oczywistych braków." - C.A.R. Hoare
Popraw, po wejściu na dowolny wątek przy postach nie pokazują się nazwy użyszkodników.
I daj jeszcze możliwość powrotu do starego widoku.
Ostatnio edytowany przez MSSC (2015-08-28 20:23:14)
Musiałem usunąć całą belkę z nazwami i avatarami użytkowników, jeśli nie zrobiłbym tego, to wszystko by się rozjeżdżało. Wszystko poprawię, ale obecnie popracuję nad zmianą widoku z mobilnego na normalny, bo to dobry pomysł.
Strony: 1